Tehotenstvo so zelenými potravinami a bez nich, Tonka

Zelené potraviny užívam 3 roky spolu so svojimi detičkami.

Po roku a pol ich jedenia som zistila, že som tehotná. Samozrejme neplánovane (priam nečakane ????), manžel si dával pozor! Musel to byť Duch svätý.

Zistila som to asi v 6. týždni tehotenstva, keď mi začalo robiť problém odbehnúť mojich pár km. Jačmeň mi prestal chutiť až tak, že som ho nemohla ani cítiť, keď som ho miešala deťom. Naopak chlorelly sa mi žiadalo na hrste.

Čo ma prekvapilo, nepotrebovala som si v prvom trimestri pospať poobede ako pri prvých dvoch tehotenstvách.

Začiatkom druhého trimestra mi už jačmeň nesmrdel, dokonca som si ráno dala dvojnásobne viac, ako bežne (cca 2PL). A niekedy i 3x denne.

Pri prvých dvoch tehotenstvách som mala veľký problém s pálením záhy, krvácaním ďasien, zápchou a oparmi na perách.

Tentokrát som nevedela, čo to je, úžasný pocit!!!

Navyše bonus bol skvelý spánok bez večného behania na toaletu, spávala som v kuse krásnych 6-7 hodín. Dokonca aj v deviatom mesiaci.

Celé tehotenstvo bolo bezproblémové. Krvné testy síce ukazovali nízku hladinu železa, ale celkovo som sa cítila skvele.

Medzi 6-7 mesiacom som začala dostávať pred spaním kŕče do lýtok, tak som 4 týždne brala aj syntetické magnézium. Zdvihla som si chlorellu na cca 60-80 ks denne a magnézium som mohla vysadiť.

Termín pôrodu bol 9.12.2018. A 10.12.2018 som sa mala hlásiť v nemocnici, kde ma hospitalizovali – pre istotu.

Jačmeň a chlorella boli moji verní spoločníci.

12.12.2018 nastal deň D.

Tonka