Turistika, hojenie rán, Igor

Rád sa pešo túlam po svete. Jačmeň je výborný v tom, že môžem chodiť na 14 a viac hodinové túry a nemusím si brať zo sebou jedlo. Nenosím tak zbytočnú záťaž a nemusím sa zastavovať, aby som si navaril. Spravím si jačmeň a môžem ísť ďalej. A nebýva to vždy jednoduchý terén. Nielen kopce, ale niekedy sa brodím aj po pás v snehu.

Keď som bol na farme vo Švédsku, tak som denne prešiel aj 20km, pendloval som kade-tade. Ráno som si dal jačmeň, s tým som vydržal doobeda. Na obed som si dal trochu zeleniny, vločky a jačmeň, čiže úplne ľahučké jedlo a mohol som ťahať ďalšie hodiny. Bez toho, aby som bol zničený.

Na túrach, aj doma na všetky rany dávam chlorellu. Dokáže zastaviť krvácanie a rany aj bez ošetrenia nehnisajú a rýchlo sa hoja.

Igor